СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 27.02.2023 – 05.03.2023

x


През настоящия период вие сте склонни да анализирате миналото над обичайното, вероятно и не без причина, а защото ви застига с важни новини, защото можете да надникнете в по-далечното бъдеще и да видите кои от вашите мечти са осъществими, с какво да продължите напред или какво трябва да оставите в миналото, защото то няма енергия да продължи напред.

Ще получите достатъчно яснота, а това винаги е полезно, за да си изградите стратегия и не само.

Вашата социална активност е много висока и така е правилно.

Разговори ще оформят внезапни шансове пред вас, тази тенденция ще се усили в края на тази и началото на следващата седмица и със съответните позитиви.

Не е изключено да получите изненадващи новини и предложения, които са напълно позитивни за вас, подкрепят вашите планове и могат да преобразят вашите позиции в колектив.

От 3 март Меркурий ще транзитира през вашия зодиакален знак, така че вие често може да се оказвате в центъра от внимание или дебати. Ще оказвате забележително въздействие на околните, може да използвате интуитивен или психологически подход, това е сила и отговорност. Възможно е във вашия дом и семейство да ескалират промени, които изискват по-голяма отдаденост, ангажираност и внимание.

Нека това да е повод да сте по-организирани, за да се справите с всички предизвикателства.

Пазете се от недоразумения, които могат да внесат известно напрежение между вас и семейството ви, които ще объркат приоритети, които касаят комфорт на съществуване,  разбирателство с членове на семейството… Припомням, че влияете на тенденциите над средното ниво сега, възползвайте се по оптимален начин и насочвайте внимателно като не губите крайния резултат от поглед.

Все пак може да ескалират някои битови неуредици или такива, които засягат местоживеене, ремонти.

Вариантите са много като самия живот, но вие притежавате достатъчно ресурс, за да ги канализирате в професионално подходяща за вас посока.

През тази седмица може да получите подарък от съдбата, повишение, бонус, шанс да увеличите доходите си, да се доберете до нови и дългосрочни източници за печалба.

Ценете високо хора и обстоятелства, които допринасят за по-доброто ви материално състояние, те могат да се превърнат в мост към успехите ви, благоденствието ви и то за дълго.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от ZIMMERMANN

Блуза от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от OSCAR DE LA RENTA

Рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от MUGLER

Дънки от MUGLER Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Карго панталоните в един по-елегантен прочит.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ