СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 30.05.2022 – 05.06.2022

x


Седмицата стартира с новолуние, което ще обнови или промени най-близката ви среда на съществуване, в дома и семейството.

Това новолуние ще ви даде шанс да подобрите и хармонизирате атмосферата у дома, ще можете да разчитате на близките си – финансово и морално, поне в повечето случаи.

В друг вариант – самите вие ще инвестирате в дома си и това ще се отчита за благоприятно обстоятелство.

Появяват се шансове да се справите с битови или имотни казуси, ако това ви интересува.

Вие сте в силен период да подобрите вашето материално благосъстояние, това може да стане чрез уреждане на имущество, подкрепа от семейството или радикални промени,  които ще се отразят на всички нива от вашия живот и приоритетно на вашите доходи.

Помислете си, създайте си план, направете нужните стъпки и това ще се превърне в отправна точка, от която тръгвате и може да стигнете много далеч, това да ви подейства обогатяващо и т.н.

Ако в миналото са възникнали някакви недоразумения между вас и околните, включително ваши роднини, може братя и сестри, но не само…

Ако сте узнали за някаква тайна, нещо което действа зад гърба ви или е извън контрола ви,  то сега може да се възобнови, за да вземете окончателни мерки.

Приемете случващото се като втори шанс да наваксате с евентуални пропуски, да се справите с тази тема и да намерите изход и решение, в значима степен това ще ескалира в развръзка в средата на юни или около 12-ти юни, дотогава можете да насочвате, включително като разчитате на стратегия, възползвайте се…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ако времето е лошо, облечете….розово.

Ако сте пропуснали
Най-четени