СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 30.10.2023 – 05.11.2023

x


Звездите ви концентрират върху по-далечни хоризонти на развитие, така че да се справите с въпроси, които имат дългосрочно отражение или с поглед към по-далечното бъдеще.

По различни начини и поводи от вас ще се изисква да разчупите статуквото, защото то не може да бъде съхранено или вече не носи удовлетворение.

Вашите амбиции също може да са пораснали, а това по един естествен начин ще усили и собствената ви инициативност.

Информационният поток през цялата седмица е доста усилен, дава ви голяма яснота, така че да изберете най-правилната за вас посока.

Комуникацията е проводник на напрежение, интензивни преговори, промени, но и възможности. Насочвайте тази мощна енергия в конструктивно направление…

В този процес вие ще укрепвате връзки, които допринасят за вашето благоденствие.

Трябва да се пазите от конфликти, които имат широко отражение, могат да прераснат и в юридически казуси.

Хора, които са стоящи далеч от вас, буквално и в по-широк смисъл може да са повод за недоразумения, значими преобразувания, включително на бъдещите ви планове.

Някои от вас може да решат да пътуват или това ще се налага по външни фактори, за да превъртите предизвикателства в полза, за да спечелите или да се измъкнете от сложни ситуации.

Подходящо време да привлечете на ваша страна влиятелна или власт-имаща опека.

Демонстрацията на висока квалификация ще ви дърпа напред и нагоре, а някои от вас може да решат да се захванат и с повишаване на своите знания, в такъв случай трябва да бъдете по-внимателни и да избирате правилно вашите цели, които са осъществими, не ви разпиляват в различни посоки.

В любовта – чудесен период да оздравите партньорските си отношения, те могат да се обновят, да се надградят, водите въодушевяващи разговори или пък чувате приятни новини и известия.

Повечето от вас се радват на добронамереност и разбиране от страна на свои партньори, лични и делови. Възможни са и приятни изненади, подобни предложения, внезапен шанс за изчистване на различия, ако е имало такива в миналото.

Може да срещнете любовта, ако сте сами и това да се случи по един внезапен и бърз начин,  подобно на „любов от пръв поглед“.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Елегантността стъпва тихо…

Ако сте пропуснали
Най-четени