СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 30.12.2019 – 05.01.2020

x


През тази седмица постепенно ще нарасне необходимостта да се борите за по-престижни социални позиции, които са обвързани за кариерното ви развитие, положение в колектив.

Причините могат да бъдат в собствените ви растящи амбиции или по външни, независещи от вас причини, например – по-големи изисквания към вас или пък премествания, попадане в нов колектив и т.н.

В близкото ви обкръжение могат да се появят влиятелни персони, покровители, дори приятели от миналото, които ще ви правят интересни, полезни предложения.

Бъдещите ви планове могат да стават все по-смели и според все по-широката подкрепа, дори популярност, до която успявате да се доберете.

Вероятно не всички ще са чак толкова доброжелателни, пазете се от личности, които могат да се изправят като стена през развитието ви.

При всички случаи обстановката около вас е динамична, все едно се променят декорите ви на съществуване, от вас се изисква да сте по-адаптивни, за да се впишете, за да извлечете полза, за да се осланяте на вид опека, която сега е като своеобразна гаранция, водеща магистрала към просперитета ви…

Ориентирайте се към конкретни лица, които ще влязат в ролята на стабилизатор, повод за повече печалби, разширение на хоризонтите пред вас.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Откраднахме ги от мъжкия гардероб.

Ако сте пропуснали
Най-четени