СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 31.08.2020 – 06.09.2020

x


Водеща тема за повечето от вас сега са партньорските отношения – лични или делови, отношения с важни за вас хора, влиятелни личности или такива, които могат да повлияят в положителна посока на бъдещото ви развитие.

И сега, през тази седмица звездите ви дават шанс да се справите с всичко горе-изброено, съответно да привлечете на ваша страна вид опека, можете да проведете доста конструктивни разговори, които да разкрият пред вас внезапни и по-добри перспективи на развитие.

В близката ви среда се проявяват личности, които са интересни, креативни и с оригинална гледна точка, които ви подкрепят и съответно могат да се превърнат в мост към собствените ви успехи.

Подходящо време и да укрепите любовните си взаимоотношения.

Вие ще заздравите само онези обаче, които са перспективни и това по различни поводи ще бъде достатъчно видно през тази седмица.

За съжаление може да има и такива, които застават на пътя ви на успеха и могат да ви нанесат реални щети – чисто материални, но не само. Хубаво е да избягвате конфликти към настоящия момент, които ще се провлачат дълго, вероятно до края на годината и със съответните последици, отражение върху материалната ви стабилност, но не само.

В друг случай – вашите разходи са значими за развлечения, любими хора или инвестиции в бъдещето ви. Има опасност да преминете определени граници, внимавайте! Хубаво е и да страните съзнателно от влияния, които ви действат по този начин и водят до загуби…

Отново като вариант – през настоящия период си правите съществени равносметки на кого и в каква степен можете да разчитате. Не позволявайте само чисто финансови въпроси да застават между вас и близките ви, опитайте се да разрешите подобни спорни теми конструктивно, своевременно, за да не прорастват, иначе това ще се превърне в по-сериозно предизвикателство заставащо между вас и любими хора…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Покажете бунтарския си дух с нестандартен деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ