СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 31.12.2018 – 06.01.2019

x


Повечето от вас са в период, през който повече от обикновено трябва да се доказват в колектив, понеже заемате нови и по-престижни позиции, сменили сте средата си на съществуване или изискванията към вас са нараснали.

В този процес в близкото ви обкръжение може да се появи по-възрастна или авторитетна личност, която силно да подкрепи и да има стабилизиращ ефект на различни нива от живота ви, да ви помогне в осъществяването на вашите планове.

Ще има и такива обаче, с които ще трябва да се съобразявате над средното ниво и ако отговорите на определени изисквания, това ви подейства по-скоро мобилизиращо или амбициращо, тогава действително ще постигнете успехи, които ще засегнат общественото ви положение и ще ви гарантират известно спокойствие за цялата идна година.

Възможно е стар другар или човек, с когото сте свързани, но е останал извън живота ви, отново да напомни за себе си, това може да предизвика разяснителни разговори или равносметки, въпрос на личен избор е как ще реагирате, дали ще го допуснете до себе си и т.н.

Някои приятелства и връзки ще се тестват за устойчивост и могат да отпаднат и така е правилно, могат да изискват като минимум промяна в подхода и по-голяма твърдост от ваша страна, за да защитите интересите си, тази тенденция ще се усилва до средата на януари.

Друг водещ фокус ще се превърне материалното ви благосъстояние, използвайте импулса на Новолунието и дните след 06 декември, бъдете максимално инициативни и онова, което завоювате ще има дълготраен ефект, но ще изисква да сте по-гъвкави, да търсите алтернативи, дори творчески подход и да действате в няколко направления, понякога – да сте по-рискови в начинанията, разбира се в границите на разумното…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Предвестници на пролетта.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ