Седмичен хороскоп Стрелец 09.03.2015 – 15.03.2015

x

 

 

 


 

Вие кипите от емоции и силни страсти. По-младите едва ли ще останат безразлични или без подходяща компания. Но тя ще им коства значим психически или чисто финансов ресурс.

По-възрастните ще са съсредоточени върху хора близки до сърцето им – от деца до любовници. Те ще са източник на изненади, запомнящи се емоционални преживявания, а и повод за усложнено материално положение.

При всички случаи, огнената енергия на Овен ще провокира чувства клонящи към „пожар" и всеки един от вас ще си избере върху кого или какво да го „разпали". В краен вариант – въпроси свързани с приходи-разходи са способни да застанат между вас и любими хора.

Изпитвате желание да експериментирате и всъщност е хубаво да разчупите статуквото с вид инициативи, за да разтоварите напрежението, а и да канализирате напрежението в една по-конструктивна посока. За някой тя може да е свързана с далечни пътувания или лица стоящи далеч – в пряк или преносен смисъл, промяна на квалификация, повишаване на образователен ценз, а за други – идеи за собствен бизнес, които да ги направят по-самостоятелни. Шансове безспорно ще имате, но се опитайте да не задлъжнявате, нека всичко е добре обмислено, за да избегнете обрати и непредвидени усложнения.

Семейното огнище продължава да ви носи отговорности и/или грижа. Докато е Слънцето в Риби, това е подходящият период, през който да зададете една по-позитивна среда, влияеща ви през следващите месеци. Същевременно, това е и много показателно време за тенденции свързани с дома ви. Обърнете внимание, ако е необходимо коригирайте.

В понеделник приятели, колеги, любими личности ви оказват силно въздействие. Разбирате на кого да разчитате, съответно – не.

Във вторник и сряда тонусът ви не е много висок. Ако има нещо скрито или недоизказано в дома ви – изплува на повърхността.

В четвъртък и петък сте много пробивни, притежавате доза късмет, но лесно прекрачвате граници, внимавайте „вместо да изпишете вежди, да не избодете очи".

В събота и неделя отново лайтмотив са финансите.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Петък е, личи си по усмивките.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ