Седмичен хороскоп Скорпион 09.03.2015 – 15.03.2015

x

 

 

 


 

Ежедневието ви е много динамично, изпълнено е с постоянни предизвикателства, изненади, но и възможности. Амбицията ви да подобрите социалния си статус може да се увенчае с трайни успехи, които да ви превъртят на ново и по-високо ниво. Но не даром. Първо ще си изясните някакви обстоятелства, може би ще сключите или ще разрушите договори, ще проведете доста емоционални разговори, които ще трансформират начина ви на живот, а като минимум – визията ви за бъдещето.

Вие сте дейни, инициативни и това сега е доста полезно, защото резултатите ще се имплантират пряко в имиджа ви. Вие утвърждавате авторитета си като се справяте с конкуренти, а понякога и открити недоброжелатели. Полезно е да си намерите подходящо занимание или отдушник, за да не пострада и физическото ви здраве.

Ако пътувате и/или имате собствен автомобил – полезно е да знаете, че рискът е повишен от инциденти или други неприятности в тази сфера.

В понеделник все още сте под влияние на отминали събития, оказали ви силно въздействие. Някои от вас научават тайна, други се сблъскват със скрити обстоятелства извън контрола им, но доста показателни за онова, което трябва да се отстрани във вид на препятствие.

Във вторник и сряда Луната ви „осветява" – вие сте в център на събития или сами задавете тон на перспективите. Дайте най-доброто от себе си и то няма да остане незабелязано, особено от хора, които са близки до сърцето ви.

В четвъртък и петък можете да получите финансово или поне морално поощрение, заслужена „разплата" – в пряк или преносен смисъл. Разбирате на какво да разчитате, съответно – не.

В събота и неделя – важни новини, разговори.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в цвят фуксия NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в цвят фуксия NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Снимка:MonicaTurlui/Pexels Щастието идва по-лесно, когато се чувствате добре такива, каквито сте, без да имате нужда от още…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ