СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 20.03.2023 – 26.03.2023

x


На 21-ви март предстои Новолуние в зодиакалния знак Овен, което ще обнови вашите партньорски отношения. Възползвайте се, за да оздравите връзките си, ще имате такава възможност.

Вие и без това се намирате в много важен период относно партньорските отношения, защото статуквото не може да бъде съхранено и изисква те да бъдат надградени, обогатени, да се извършат някакви положителни промени.

За всеки ще бъдат различни, някои от вас ще укрепят връзките си чрез общи и обогатяващи цели, чрез инвестиции, някои по-млади двойки може да решат да сключат брак, вероятно ще има и такива, които ще се сдобият с детенце…

Вариантите са много и различни като самия живот, но преобладават шансовете, от които можете и трябва да се възползвате… Част от тях сами ще застават на пътя ви, но други е добре вие да инициирате и като се възползвате от тази мощна и приливна вълна.

Ако сте сами, тогава навлизате в период, през който можете да срещнете любовта и тази тенденция ще се усилва през следващите дни и седмици. Ако не всичко се развива по горе описания начин, значи съответния контакт няма място в бъдещето ви развитие и е изчерпан, тогава от вас ще се изисква да прелистите нова страница и да продължите напред, включително като допуснете нови хора в живота си.

Популярността сега на повечето от вас расте, а вашите успехи пряко преминават през подкрепата и одобрението на влиятелни или власт имащи личности. Изглежда, че трябва да се ориентирате в тази посока.

През втората част от седмицата перманентно ще се усилват шансовете вие да утвърдите авторитета си на работното място.

В чисто професионален план също ескалират преобразувания, те могат да бъдат напълно позитивни за вас, но ще изискват вид мобилизация, демонстрация на борбеност и склонност да поемате по-големи отговорности.

Плутон навлиза в зодиакалния знак Водолей на 23-ти март и ще остане там до 11 юни на този етап. Повечето от вас ще усетят това въздействие като напълно позитивно и глътка „свеж въздух“. Вашите мечти ще станат по-ярки и по-цветни, ще отстоявате чувството си на щастие и вашите мечти могат да станат реалност…

От вас ще се изисква да си набележите план… Най-силно усеща тази позитивна тенденция родените през първите дни на зодиака, но и всички останали в различна степен.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Зимни вибрации за улични кралици.

Ако сте пропуснали
Най-четени