СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 20.03.2023 – 26.03.2023

x


На 21-ви март предстои Новолуние в зодиакалния знак Овен, което ще обнови вашите партньорски отношения. Възползвайте се, за да оздравите връзките си, ще имате такава възможност.

Вие и без това се намирате в много важен период относно партньорските отношения, защото статуквото не може да бъде съхранено и изисква те да бъдат надградени, обогатени, да се извършат някакви положителни промени.

За всеки ще бъдат различни, някои от вас ще укрепят връзките си чрез общи и обогатяващи цели, чрез инвестиции, някои по-млади двойки може да решат да сключат брак, вероятно ще има и такива, които ще се сдобият с детенце…

Вариантите са много и различни като самия живот, но преобладават шансовете, от които можете и трябва да се възползвате… Част от тях сами ще застават на пътя ви, но други е добре вие да инициирате и като се възползвате от тази мощна и приливна вълна.

Ако сте сами, тогава навлизате в период, през който можете да срещнете любовта и тази тенденция ще се усилва през следващите дни и седмици. Ако не всичко се развива по горе описания начин, значи съответния контакт няма място в бъдещето ви развитие и е изчерпан, тогава от вас ще се изисква да прелистите нова страница и да продължите напред, включително като допуснете нови хора в живота си.

Популярността сега на повечето от вас расте, а вашите успехи пряко преминават през подкрепата и одобрението на влиятелни или власт имащи личности. Изглежда, че трябва да се ориентирате в тази посока.

През втората част от седмицата перманентно ще се усилват шансовете вие да утвърдите авторитета си на работното място.

В чисто професионален план също ескалират преобразувания, те могат да бъдат напълно позитивни за вас, но ще изискват вид мобилизация, демонстрация на борбеност и склонност да поемате по-големи отговорности.

Плутон навлиза в зодиакалния знак Водолей на 23-ти март и ще остане там до 11 юни на този етап. Повечето от вас ще усетят това въздействие като напълно позитивно и глътка „свеж въздух“. Вашите мечти ще станат по-ярки и по-цветни, ще отстоявате чувството си на щастие и вашите мечти могат да станат реалност…

От вас ще се изисква да си набележите план… Най-силно усеща тази позитивна тенденция родените през първите дни на зодиака, но и всички останали в различна степен.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Днес смело комбинираме принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени