СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 01.01.2024 – 07.01.2024

x


Вашата социална активност  перманентно ще расте  и причините за това мога да бъдат в вашите собствени и покачващи се амбиции, които изискват да преговаряте за интересите си, да създавате и укрепвате връзки,  които ще се превръщат в мост към вашите успехи.

В друг случай- в вашето обкръжение  има хора, които ви мобилизират, амбицират, провокират ви  да прекарвате повече време навън, да споделяте вашите идеи и желания, така че те да се реализират на практика.

Общуването се превръща в проводник на промени, но и възможности, така че си струва да бъдете социално по активни.

Периодът е чудесен да създадете или  оздравите контакти, които са важни, полезни за вас…

В някои случаи- ще ви се налага да защитавате тезата си аргументирано, така че да не бъдете изместени или пък някой да подмени мнението ви.

Ще расте усещането,  че трябва да увеличавате вашите знания или все повече да разчитате на дар словото си,  вашата собственна убедителност и интелект,  за да направите крачка напред и нагоре,  за да постигнете мечтите си и на практика ще е точно така… Може да привлечете към вас енергични лица, вид благодетели, на които да разчитате, ако се нуждаете от помощ и делегиране на отговорности. Околните не винаги ще са толерантни, въпреки всичко могат да бъдат стимулиращи, мобилизиращи… Благоприятно време  да оздравите партньорски отношения, лични и делови.

Шансовете за печалба са добри, но и разходите са значими,  на този етап може да ви се налага да преодолеете някакво предизвикателство по отношение на чисто финансови въпроси,  бъдете внимателни,  проявявайте търпение,  ако се налага- анализирайте миналото,  за да получите по-добри резултати в бъдеще…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Петъчно – лежерно.

Ако сте пропуснали
Най-четени