СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 01.01.2024 – 07.01.2024

x


Водеща тема за повечето от вас сега е домът, семейството, хармонията у  дома. В друг случай- налага ви се да обърнете повече внимание на битови и имотни казуси или такива,  които влияят  на вашето местоживеене,  сигурност и комфорт на  съществуване. На всичко това  можете да въздействате  над обичайното. Някои от вас ще инвестират  в дома си,  други ще разчитат морално и материално на близките си,  трети- ще се справя с наследства,  ако това е  неразрешен въпрос.

Ако това не е тема за вас,  тогава може да се готвите за друг вид промени,  които ще се отразят на всички нива от вашия живот,  но на този етап трябва да намалите темпото,  може би да оставате повече време насаме със себе си или с близките си,  за да направите важен избор и да се подготвите за своето бъдеще.

Информационният поток е много усилен, дава ви яснота  за вашата професионална реализация. Възможно е на работното място да ескалират  допълнителни изисквания,  на които вие трябва да отговорите. Може да преодолеете предизвикателство в тази сфера,  а това да се превърне в повод да утвърдите вашия авторитет сред колеги,  да привлечете на ваша страна вид опека или да постигнете успехи,  които ще ви действат стабилизиращо.

Препоръчително е да се пазите от недоразумения с по-възрастни или влиятелни, власт- имащи личности,  ако това е невъзможно,  тогава сега може да решите да прекратите служебни контакти и договори, които очевидно са изчерпани или по-скоро ви натоварват.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Кожено яке и блясък – да живее свободата!

Ако сте пропуснали
Най-четени