СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 01.10.2018 – 07.10.2018

x


Вие все още сте под опеката на „голямото и малкото щастие“, които в астрологията се символизират от Юпитер и Венера, така че дори и да има предизвикателства по пътя ви, то те трябва да се минимизират или преобръщат във ваша полза.

Все пак е важно как се възползвате от това своеобразно покровителство на звездите. През тази седмица е целесъобразно да оцените какво е истински ценно за вас, да действате в посока да го придобиете, задържите и т.н., това може да са добри перспективи на развитие в личните взаимоотношения, в парични потоци и т. н. Онова, с което се сдобиете сега, после и до средата на ноември ще имате шанс да го „шлифовате“, да го обогатите… Ако инициативите ви не са били в правилна посока обаче, през идния близо месец или два – вие по-скоро ще трябва да се справяте с допуснати грешки, пропуски, ще преосмисляте всичко ценно за вас, така че да съхраните най-важното, за да не го изгубите, за сметка на друго, което вече е изгубило своята стойност. Помислете кое е най-скъпото за вас и то в по-далечна перспектива на развитие.

Напрежение, което се отнася до местоживеене, недвижимо имущество, дом и семейство – общо, през тази седмица намира вариант да се канализира в оптимално добра посока, някои от шансовете ще застават спонтанно на пътя ви по един естествен начин и следствие на зададени вече тенденции, а други ще трябва да полагате повече усилия, но ще можете да постигате желаните резултати.

Информационният поток е много усилен, не е изключено да узнаете тайна, да проведете разяснителни разговори, които да ви укажат значимо въздействие, да изведат ежедневието ви извън обичайния ритъм.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бежов тренч, деним, кецове – простотата, от оято всеки гардероб има нужда.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ