СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 04.11.2019 – 10.11.2019

x


Вие често може да се оказвате в център от внимание или диспути, самите вие може да сте склонни да бъдете социално по-активни и в този процес променяте своето мнение, може да размислите за минали решения, но всичко това ще има позитивен ефект, ще ви даде шанс да укрепите връзки, които са важни за вас /лични или делови/, а може да създадете и нови – лични или делови и в такъв случай те ще са надеждни, дълготрайни.

В повечето случаи изказванията ви са задълбочени, конструктивни, прозорливи и това по един естествен начин ще допринесе за повишаване на авторитета ви в колектив, заемане на по-престижни позиции.

Можете да привлечете на своя страна опека и одобрение от страна на по-възрастни и авторитетни фигури. Припомням, че Слънцето е във вашия зодиакален знак, значи голяма част от тенденциите, които се задават сега зависят от вас самите, степента на успехи също, а отражението ще е дългосрочно, като минимум през идното полугодие, така че действайте, а звездите ще ви дадат „зелена светлина“. Подаръци едва ли ще има, но упоритостта и конструктивното поведение задължително ще се оценят и със съответните позитиви, които описах по-горе.

Нарастват шансовете да спечелите нещо, да подобрите финансовото си състояние, тенденцията стартира сега, важно е да я усилите, но ще предстоят пик от резултати, чрез които можете да забогатеете или да получите пик от финансови възможности, ако не веднага, то до края на ноември.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Откраднахме ги от мъжкия гардероб.

Ако сте пропуснали
Най-четени