СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 04.11.2019 – 10.11.2019

x


Вие перманентно сте във фаза на повишени разходи, през тази седмица обаче имате шанс да ги компенсирате с допълнителни източници на доходи, тайна или неочаквана подкрепа или от близки хора, може да са паралелни и нерегламентирани печалби, вариантите са много и обогатяващи… Можете да сбъднете тайно желание или опит, авторитет, които сте трупали дълго време сега започват да се материализира със съответните ползи.

В последно време може да е ескалирало напрежение между вас и околните – приятели, колеги, хора, с които взаимодействате ежедневно, включително власт-имащи персони. През тази седмица подобни недоразумения ще се изчистят постепенно и дори ще се превъртят във ваша полза през последните дни на седмицата. Все пак, ако има спорни въпроси – препоръчително е да се разрешат без конфликти, които могат да имат по-сериозни последици, отколкото очаквате и да навредят на финансовото ви състояние, но не само. В оптимален вариант – придавате друга стойност на хора и обстоятелства, инвестирате в себе си или само в качествени връзки и така излизате от ситуация.

Венера и Юпитер транзитират сега и до края на ноември във вашия зодиакален знак вие сте в уникален период да сбъднете ваше съкровено желание, да постигнете успехи, на които ще разчитате години напред. Венера е като магнит, с който привличаме онова, което най-силно искаме. А вие какво искате? Действайте!

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Спортно – елегантен  старт на седмицата.

Ако сте пропуснали
Най-четени