СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 05.11.2018 – 11.11.2018

x


Новолунието от 07 ноември е във вашия зодиакален знак, така че то е едно от най-важните за вас през годината, опитайте се да се възползвате от него по оптимално добър начин като сами инициирате вид обновление в живота си, в каква посока – най-добре ще бъде да се вслушате във вътрешния си глас, той е доста силен на този етап, вслушвайте се в интуицията си и тя може да ви отведе в най-правилната посока,  там, където действително можете да материализирате мечтите си.

А това те първа предстои и вие го усещате, насочвате се към все по-практични, земни цели, които да подействат положително на чувството ви за сигурност, независимост, което включва неизменно и чисто финансови идеи за благополучие, това може да са също и интересни известия, предложения. Оценете ги, вероятно не веднага, но през втората част на декември всичко случващо се сега ще се превърне в отправна точка за повишение на благосъстоянието ви.

Думите ви имат чуваемост, може да узнаете информация, за проведете подобни разговори, които да преобразят бъдещите ви планове, да подействат силно на мнението ви, да докоснат сърцето ви и да трансформират ваши връзки в посока, която е по-благоприятна за вас.

Появява се възможност да се изчистят спорни моменти в дома ви, да се разрешат битови и имотни казуси, с местоживеене и т.н.- понякога ненадейно, в други случаи планувано, като алтернативен изход от заплетени ситуации в този сектор.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Флоралната рокля – едно от нах-хубавите модни клишета.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ