СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 06.04.2020 – 12.04.2020

x


Ежедневието на повечето от вас е доста натоварено, защото се налага да разпределяте времето си между лични и служебни приоритети или това са непланувани и допълнителни задачи за разрешаване.

Набелязвате слаби звена, които могат да ескалират постепенно и с пик от събития, последици през следващата седмица. Внимавайте, насочвайте и докато все още можете в значима степен.

В оптимален вариант – вие действате стратегически и успявате да подобрите фона си на съществуване с по-решителни мерки или може би моментът на трансформации навлиза в живота ви и той е провокиран по-скоро от външни фактори, например от близкото ви обкръжение – партньори, домашни обстоятелства, семейна среда, битови въпроси. В този процес може да имате усещането, че околните ви предизвикват и на практика да е точно така, но високата ви адаптивност ще ви помогне да изчистите някои недоразумения или пък да превъртите предизвикателства в полза. Колкото сте по-отворени към мнение различно от вашето или самите вие смените нещо в подхода си, толкова повече ще можете да влияете и насочвате случващото се.

Мнозина от вас могат да инвестират в недвижимо имущество, близки хора, да разрешат имотни казуси или да се захванат с ремонти. Всякакви промени на обстановката около вас и по горе-изброените варианти може да се превърне в повод да се снижи евентуално напрежение или то да се канализира в оптимално благоприятна за вас посока.

Периодът е показателен за партньорските ви отношения, не са изключени изненади, не е задължително да са лоши, но пак така налагат да трансформирате нещо, като минимум да „си сверите часовника“.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Предвестници на пролетта.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ