СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 06.12.2021 – 12.12.2021

x


През тази седмица е подходящо да направите нужни стъпки, които ще подобрят,  хармонизират най-близката ви среда на съществуване.

Това може да се случи като инвестирате в дома и семейството си или пък стигнете до важни договорки, при които откривате общи и обогатяващи цели, които да допринесат за комфорта ви на съществуване.

Възможно е някои от вас да изпитват и известно напрежение или пък несъгласия, които са свързани с битови въпроси или такива, които се отнасят до недвижимо имущество, спорни теми с членове на семейството. Вие може да влияете на тенденции над средното ниво, защото Марс е все още във вашия зодиакален знак.

Това е мощна енергия, която ви прави по-смели, но понякога може да ви подтиква да преминавате определени граници, чрез които вие по-скоро ще получите различен от желания резултат.

От тази гледна точка от вас се изисква да бъдете по-умерени в очаквания, определени реакции и т.н.

Случващото се сега може да има широко отражение и нека то да преобрази в положителна посока средата ви на съществуване.

В начина ви на мислене, изразяване, ескалират дълбоки промени, които по един естествен начин ще променят обкръжението ви.

Причините за това могат да бъдат, че самите вие създавате и укрепвате едни връзки, които отчитате за цени и които за дълго могат да останат в живота ви. В друг случай – вие ще обновите начина, по който възприемате околните, така че може да се дистанцирате от определени хора…

Някои от вас ще се  представят в различна светлина, а това пак ще е повод за нови позиции…

Съзнанието ви може да бъде обзето от тема, цел, които ще имат позитивно отражение върху авторитета ви, обществени позиции, бъдещи перспективи на развитие. Засега можете да преговаряте, обсъждате, а набелязаното ще се разгръща в значима степен и през следващите месеци.

Влияете на другите над обичайното заради Марс в Скорпион, той ще е в този сектор до 15 декември, възползвайте се по оптимален начин…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Голи рамене в горещ ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени