СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 07.09.2020 – 13.09.2020

x


През настоящия период вашата самооценка ще се повиши следствие на по-широката подкрепа, която ще получите от страна на колектива, в който съществувате, това също могат да бъдат ваши приятели, влиятелни личности или благодетели, които ще подкрепят честолюбивите ви планове, ще допринесат за собствения ви просперитет.

Струва си сега да изказвате вашите идеи публично, да търсите подкрепа и одобрение от страна на хора, които влияят на благоденствието ви. Вероятността да получите желаното е повече от голяма.

Това може да се превърне в повод да се минимизира евентуално напрежение буквално в ежедневието ви, да се изчистят някои недоразумения с колеги, конкуренти и т.н. Или поне да ви се дадат други и по-добри възможности, дори и това да е чрез смяна на средата, все пак ще е въпрос на избор.

Вие се представяте в най-добра светлина, а това по един естествен начин ще разкрива пред вас допълнителни шансове или невидими до този момент или пък можете да получите тайна, неочаквана опека, особено, ако не афиширате всичките си намерения и то предварително, а действате стратегически.

Все пак не е изключено да ви се наложи да преосмислите част от своето поведение на работното място, може би да пренаредите приоритетите си, за да сте по-ефективни или пък ще трябва да се захванете с някои пропуски, които ви влияят… Справянето с тях ще ви носи облекчение, ако не веднага то през втората част на септември и в пълна степен през втората част на ноември и през декември.

Хубаво е и да сте по-внимателни към здравето си, постарайте се да избягвате хора или обстоятелства, които ви носят нервно напрежение, намерете начин да ги игнорирате.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Покажете бунтарския си дух с нестандартен деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ