СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 07.12.2020 – 13.12.2020

x


Вие сте в отличен период да повишите доходите си, може да получите някакъв подарък, вид морално удовлетворение. Случващото се не е случайно, а следствие на много усилия, които сте полагали до този момент, висока инициативност, пробивност към настоящия период.

Въпреки всичко не са изключени и повишени разходи, те може да са за любими хора, развлечения, ако всичко е добре премислено, значи е наред…

Ако до скоро действията ви са се сблъсквали с трудности, които са продиктувани от външни фактори, например нарушена комуникация, неразбиране от страна на определени личности, които влияят на реализацията ви, ето, че сега всичко започва да се нарежда, а вие сте възнаградени.

Към настоящия момент вие с по-голяма лекота материализирате желанията си, в ежедневието проявявате висока ефективност, а това е повод да наложите авторитета си, да спечелите подкрепа и одобрение, да се справите с повишена конкуренция.

Ще забележите, че всичко се получава с по-голяма лекота, отварят се врати, които до скоро са били затворени и касаят предимно работата ви, ежедневието ви.

С по-голяма лекота печелите симпатии, одобрение, привличате внимание, думите ви имат подчертана чуваемост. Това важи за всички, но подчертано за родените през трети деканат, възползвайте се по оптимален начин, бъдете социално по-активни.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Пролетно, с панделки.

Ако сте пропуснали
Най-четени