СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 07.12.2020 – 13.12.2020

x


Повечето от вас са социално много активни, преговарят за интересите си, водят разяснителни разговори и точно по този начин осъществяват намеренията си, срещат по-широка подкрепа, могат да се сдобият с популярност.

Вие имате възможност да привлечете на ваша страна енергична подкрепа от страна на инициативна личност, която да се превърне в мост към собствените ви успехи.

В обкръжението на повечето от вас има човек, която ги мобилизира, подкрепя, енергизира или стимулира да се развиват. Това дори може да е вид конкуренция или повишени изисквания от страна на околните. Ако до скоро това е създавало напрежение в душата ви, ескалирали са спорове и недоразумения, ето, че сега те могат да бъдат изчистени, канализирани в оптимално позитивна посока.

Ако до този момент сте полагали усилия да наложите мнението си, идеите си, сега ще имате такъв шанс, стига те да не противостоят твърде на интересите на отсрещната страна.

В друг случай – спорни въпроси или проблем, който е съществувал между вас и партньор, личен или делови, определена личност, ще може да намери изход, решение и т.н.

Информационният поток е много усилен, носи ви ценни знания, възможности, предложения.

Вие сте в хубав период да спечелите нещо, да подействате позитивно на финансовото си състояние и колкото повече общувате с хора, които влияят на благосъстоянието ви, толкова повече ще растат възможностите.

Въпреки всичко на работното ви място може да настъпи объркване. В този сектор от живота ви ескалират допълнителни изисквания или ангажименти, които ви разпиляват в различни посоки. Нека това да е повод да пренаредите ангажиментите си по оптимално продуктивен начин.

В друг случай – полезно е на работното си място да се пазите от вид некоректност, внимавайте…

Хубаво е и да сте по-внимателни към здравето си.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нещо от Chanel? Задължително!

Ако сте пропуснали
Най-четени