СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 08.04.2024 – 14.04.2024

x


Седмицата стартира с новолуние, което е със слънчево затъмнение и това новолуние ще постави едно голямо ново начало във вашето ежедневие, така че вие може да пренаредите ангажиментите си по важност, за да бъдете по-успешни, че и по-здрави.

Някои от вас ще преосмислят минали дела, а това ще е поводът да шлифовате ваши знания и умения, за да се докажете на работното място, за да извършите положителни промени в този сектор от вашия живот, които ще имат своето отражение точно върху реализацията ви.

Миналото ви застига, приемете случващото се като право на втори опит, така че да наваксате с евентуални пропуски, да се справите с тях и да получите по-добър резултат от преди.

Някои от вас ще могат да осъществят свое старо желание за професионална реализация, ще си върнат шанс от миналото, който не е трябвало да пропускат.

Може да си върнете стара работа, ако това ви интересува…

От друга страна, ако преди не сте получавали вид удовлетворение, тогава сега ще решите завинаги да се разграничите от задачи, които само ви натоварват.

Това въздействие трябва да има лечебен ефект върху вас, буквално и в по-широк смисъл, и с право на втори опит, така че да получите по-добър резултат от преди.

Друга важна тема за мнозина са партньорските отношения, сега можете да ги стабилизирате и подобрите чрез взаимна отговорност, като помагате на близките си, но и допускате нещо ново и различно, което да освежи, надгради вашите преживявания и съответно чувства, привързаност един към друг…

Отсрещната страна винаги може да ви изненадва, понякога и доста приятно, ако в някои случаи това не е така, направете си изводи, за да вземете мерки и насочите тази мощна енергия в желание за вас промени и очаквания…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Жълти нюанси в петък.

Ако сте пропуснали
Най-четени