СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 09.08.2021 – 15.08.2021

x


Вашата популярност постепенно ще расте и тази тенденция ще се усилва през настоящата седмица. Водите доста конструктивни разговори, които могат да преобразят позициите ви в колектив, така че да се сдобиете с повече власт – буквално и в по-широк смисъл. Думите ви имат по-голямо чуваемост, защото подхождате стратегически при воденето на диалози, успявате да проследите причинно-следствени връзки, да надникнете отвъд видимото и да насочвате процесите подобно на кукловод.

Научавате тайни, стигате до вид прозрения, променяте отношенията си с определени хора  и според истините, до които се доберете.

Все пак периодът е много подходящ  да разширявате влиянието си, да водите преговори, да укрепвате контакти  и т.н.

Част от възможностите сами ще застават на пътя ви под формата на предложения, въпрос на избор е как ще реагирате. Амбициите на повечето от вас са значими и над средното ниво, същевременно в душата ви може да е неспокойно, защото усещате, че трябва да продължите развитието си напред, да прелистите нова страница, която ще се отрази на общественото ви положение и кариерно развитие, на отношенията в дома и семейството, понякога на вашето местоживеене, като минимум – репутация.

Луната е нарастваща, така че може да поставите едно голямо ново начало в живота си, което да го преобрази, съответно през тази и следващата седмица.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нека да е бяла рокля днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени