СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 09.11.2020 – 15.11.2020

x


През тази седмица вие ще се радвате на повече внимание, одобрение, подкрепа. Възможно е да получите важни или обогатяващи предложения, от които да се възползвате, също да привлечете на ваша страна влиятелна личност, ако се нуждаете от това.

Евентуални преговори, разяснителни разговори могат да водят до отлични резултати, част от шансовете сами ще застават на пътя ви, а други е хубаво сами да инициирате чрез повишена социална активност.

Думите ви имат подчертана чуваемост, авторитета ви расте…

Същевременно до 11 ноември все още могат да ескалират спорове за неразрешени казуси от миналото, ако имате скрити врагове или тайни, които трябва да идентифицирате, то те също ще ескалират и със съответните последици. Това може да се превърне в повод да узнаете важни истини, да си направите равносметки, а знанието винаги е сила, от което да се възползвате.

Така и по един естествен начин ще се променя средата ви на съществуване – едни контакти ще се оздравяват, а други ще се прекратяват, променя се начинът ви на мислене, по който възприемате обикалящата действителност, съответно – позиции, които заемате в колектив.

Този процес ще продължи да ескалира с развръзки, показателни събития през цялата настояща седмица и през следващата, после и до средата на декември тенденциите ще се движат повече по инерция, имайте го предвид и насочвайте внимателно.

Ежедневието ви продължава да е доста натоварено от ангажименти, част от които допълнителни, непредвидени, но и доста вълнуващи или създаващи шанс за пралелни печалби, ако това ви интересува.

Ако сте сами, можете да започнете любовен роман на работното си място или тайна връзка с партньор, който е по-различен от вас /възрастова, социална или друга разлика/…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черен клин от SAINT LAURENT

Черен клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от CASTAÑER

Еспадрили от CASTAÑER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла миди пола от VALENTINO

Бяла миди пола от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от DOLCE & GABBANA

Къси дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Устремени към уикенда със стил.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ