СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 10.05.2021 – 16.05.2021

x


Вашата популярност постепенно се усилва, вие се радвате на повече внимание, доброжелателност и разбиране от страна на околните. Вие сте в чудесен период да оздравите партньорските си отношения, ако има такава нужда, а в друг случай – може да преживеете незабравими и романтични мигове, може да си доставите удоволствие, като намерите повече време за развлечения, хоби и т.н.

Не е изключено да укрепите отношенията си като кроите планове за по-далечни перспективи на развитие, вземете важни решения или пък пътувате, това ще освежи доста и ще има позитивен ефект върху връзките ви.

Друга водеща тема може да бъдат взаимоотношенията в дома и семейството, сега те също се канализират по-оптимално подходящ начин, може да очаквате вид стабилизация в този сектор от живота ви като се намери изход и решение за приоритети, които са ви тежели от доста време, но не са намерили изход.

Тази тема може да обхване инвестиции в дома, разрешаване на спорни и имотни казуси, вариантите са много като самия живот, но е хубаво да се възползвате от опеката на звездите и може да стигнете много далеч – буквално и в по-широк смисъл.

На 11 май предстои новолуние, възползвайте се и задайте едно голямо ново начало във вашите отношения, които са важни за вас, усилията ви няма да останат без последици и ще прорастват дълго, през идните две седмици или полугодие, а може и по-дълго.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини пола от ETRO

Мини пола от ETRO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Дънки от FRAME Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ех, този вечен тренчкот!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ