СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 10.05.2021 – 16.05.2021

x


Вашата популярност постепенно се усилва, вие се радвате на повече внимание, доброжелателност и разбиране от страна на околните. Вие сте в чудесен период да оздравите партньорските си отношения, ако има такава нужда, а в друг случай – може да преживеете незабравими и романтични мигове, може да си доставите удоволствие, като намерите повече време за развлечения, хоби и т.н.

Не е изключено да укрепите отношенията си като кроите планове за по-далечни перспективи на развитие, вземете важни решения или пък пътувате, това ще освежи доста и ще има позитивен ефект върху връзките ви.

Друга водеща тема може да бъдат взаимоотношенията в дома и семейството, сега те също се канализират по-оптимално подходящ начин, може да очаквате вид стабилизация в този сектор от живота ви като се намери изход и решение за приоритети, които са ви тежели от доста време, но не са намерили изход.

Тази тема може да обхване инвестиции в дома, разрешаване на спорни и имотни казуси, вариантите са много като самия живот, но е хубаво да се възползвате от опеката на звездите и може да стигнете много далеч – буквално и в по-широк смисъл.

На 11 май предстои новолуние, възползвайте се и задайте едно голямо ново начало във вашите отношения, които са важни за вас, усилията ви няма да останат без последици и ще прорастват дълго, през идните две седмици или полугодие, а може и по-дълго.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Провансалски нотки в събота.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ