СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 10.09.2018 – 16.09.2018

x


Вашата социална активност е значима, а това може да е повод да заемете нови и по-престижни позиции в колектив, да увеличите влиянието си над околните, да се сдобиете с популярност или подкрепа от страна на важни за вас хора. При всички случаи – налага се да се доказвате повече от обикновено пред другите, но звездите ви подкрепят и вие с по-голяма лекота постигате целите си, ако ще нуждаете от помощ – материална или морална, получавате я.

От началото на седмицата Венера също транзитира през вашия зодиакален знак и ще ви направи по-чувствителни, ще усили силните страсти и желания в душата ви. В оптимален вариант – това ще е повод да заявявате открито претенциите и очакванията си, ако нещо ви тревожи – ще го заявявате, ще изчиствате евентуални недоразумения. Не винаги ще е лесно да владеете емоциите си обаче. Може да имате усещането, че околните ви предизвикват понякога, това предимно могат да бъдат членове на вашето семейство, партньори, те ви изненадват със свои реакции или внасят известно напрежение, вие можете да влияете на тези процеси, стига да не прибързвате, да не реагирате спонтанно и да следите за интересите си.

В дома ви предстоят промени, които могат да продължат да се развиват до 17 октомври и окончателно да трансформират средата ви на съществуване. Това може да са неотложни ремонти, справяне с имотни дела, место-живеене или изчистване на недоразумения с член на семейството. Каквото и да е, сега част от преобразуванията са съпътствани и с елемент на изненада, не пренебрегвайте случващото се, вземете бързи мерки, в началото винаги по-лесно се влияе…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Поиграйте със слънчевите лъчи и нюанси…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ