СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 10.09.2018 – 16.09.2018

x


Вие сте в период, през който можете да имате усещането, че сте на прага на житейски кръстопът, като минимум – налага ви се да направите някакъв важен избор, който засяга материалното ви състояние, отношения – лични или делови.

Повечето от вас ще имат подсказки в по-ярки краски – какво ги дестабилизира финансово, това може да са допълнителни и изненадващи харчове, които да се отразят и на добрия тон с важни за вас хора.

В друг вариант – вие решавате да инвестирате в хоби, бизнес, любими същества, но това отново може да се превърне в повод за известно напрежение.

Венера – вашата покровителка ще транзитира от началото на седмицата в Скорпион, това положение ще ви направи по-емоционални, но и упорити, готови да се борите за вашите интереси, способни да надниквате отвъд видимото, да откривате първопричините на случващото се, ще имате огромни възстановителни сили, може да действате по-рисково, крайно и така да преобразите онова, което имате на различни нива, вашата сигурност и т.н.

Пред мнозина възникват алтернативи за развитие и вие ще решите дали да се възползвате от тях и как, но ще имате шанс за допълнителни доходи, да се доберете до тайна или неочаквана подкрепа, която пак така да попълни „пробойните“, да ви помогне да подобрите условията си на съществуване – общо.

В дома ви могат да се случат положителни преобразувания следствие на инвестиции или добре обмислени решения, справяте се отлично с имотни казуси, ако това ви интересува…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Покажете бунтарския си дух с нестандартен деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ