СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 11.06.2018 – 17.06.2018

x


Вие сте в силно трансформиращ период, през който си правите равносметки на кого и в каква степен можете да разчитате, а подобни теми са пряко свързани и с материалното ви благополучие. Успявате да наклоните везните във ваша полза или се възползвате от „втора възможност“, предоставена ви от Новолунието в сряда и четвъртък, така че да коригирате своето положение в колектив, да създадете връзки, които да допринесат за благополучието ви – общо.

Колкото сте по-социално активни и се стремите да получите опека от определени личности, толкова по-значими ще са успехите ви.

В друг вариант – налага ви се да се справяте с документи, но взаимодействието с институции и по-възрастни, авторитетни личности не винаги е лесно. В последно време научавате много – учите се от натрупания си опит и не само, а това ви прави по-устойчиви на външни влияния, понякога непреклонни, упорити – почти до краен предел. Все пак е добре и от време на време да проявявате повече гъвкавост в общуването, за да се откриват и компромисни варианти, особено, ако другите са изчерпани.

Венера ще подейства положително на имиджа ви, така че от втората част на периода и през идните няколко седмици вие с по-голяма лекота ще печелите симпатии, а това безспорно ще има съответен, положителен ефект и върху социалния ви статус.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Панталон от GIORGIO ARMANI

Панталон от GIORGIO ARMANI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пола тип молив от ALTUZARRA

Пола тип молив от ALTUZARRA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени пантофки с леопардов принт от JENNIFER CHAMANDI

Кожени пантофки с леопардов принт от JENNIFER CHAMANDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Oversized жилетка от MIU MIU

Oversized жилетка от MIU MIU Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Вторник е ден за нови тенденции!

Ако сте пропуснали
Най-четени