СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 12.06.2023 – 18.06.2023

x


Периодът е силно трансформиращ за вас, защото може да ви се налага над обичайното да се съобразявате с външни фактори или пък трябва да направите някакъв избор, който ще определи бъдещи перспективи на развитие.

На този фон ескалират развръзки, показателни събития, които приоритетно са свързани с важни за вас отношения, партньорски връзки, лични и делови.

Те могат да ви зарадват, дори и това да изисква в някои случаи – да направите компромис или пък да платите цена, буквално и в по-широк смисъл.

Вие ще прецените какво си заслужава да инвестирате в любовните си контакти, време и пари, преди да продължите напред…

Новолунието, което е на 18 юни, ще ви даде право на втори опит или пък възможност да наваксате с евентуални пропуски, така че да постигнете съответни желания. Припомням, че вашето благополучие на този етап е като скачени съдове за близки и любими хора или такива, които влияят на материалното ви състояние, имайте го предвид и си изградете съответна стратегия.

Вашите амбиции растат, вие демонстрирате вашите качества по един неповторим и ярък начин, така че ще правите силно впечатление, ще привличате погледи, ще постигате успехи, на които можете да разчитате после дълго.

Тази тенденция ще се усили през втората част от периода и ще ви даде шанс да направите пробив в избрано от вас направление, а от следващата седмица – да зададете едно голямо ново начало, което ще се отрази на общественото ви положение, кариерно развитие, имидж.

Вие ще се представите като борбени, доста чаровни, амбициозни и ще се отключват шансове да превърнете евентуални предизвикателства в полза, да се изкачвате по йерархичната стълбичка, ако условията на труд го позволяват…

Важен етап, през който сте „под светлината на прожекторите“ и вие можете, трябва да демонстрирате най-доброто от себе си, а то няма да остане незабелязано или неоценено по достойнство…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Жълти нюанси в петък.

Ако сте пропуснали
Най-четени