СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 14.06.2021 – 20.06.2021

x


Вие се намирате във важен период, в който може да се налага да направите важен избор, който касае вашето финансово състояние. Посоката, която ще изберете, ще се определя пряко от подкрепата, до която можете да се доберете, независимо дали става въпрос за влиятелни личности или това са ваши партньори, лични или делови.

Може да се налага активно взаимодействие с финансови или държавни институции, които пак така влияят на благосъстоянието ви, в такъв случай е препоръчително да сте по-внимателни, ако е възможно на този етап отложете вземане на кредити, задлъжняване и т.н. Отложете за следващата седмица…

Материалното ви положение може да е леко дестабилизирано поради повишени разходи, в оптимален случай  това са полезни инвестиции, но пак трябва да внимавате, за да не се окажат после нецелесъобразни. Случващото се ще е повод за равносметки – кой ви нанася щети – морални или материални.

Не е изключено да преоцените и някои ваши сърдечни отношения, да им сложите нова стойност и нека тя да е по-реална като надникнете отвъд видимото и погледнете на тези ваши връзки от един друг и по-невидим до този момент ъгъл, ще имате такъв шанс и който иска да види, ще види, със съответните позитиви, защото знанието винаги е сила.

Може да очаквате приятни преживявания на път, да срещнете любовта, ако все още не сте или пък позитивни известия от хора, които са стоящи далеч от вас.

Настоящите ви партньорски отношения също могат да се оздравят, ако пътувате и разнообразите малко средата си на съществуване.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Поиграйте със слънчевите лъчи и нюанси…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ