СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 15.04.2024 – 21.04.2024

x


През настоящата седмица звездите ви дават шанс да промените вашето обществено положение, да се сдобиете с по-голяма популярност, да привлечете на ваша страна покровители, благодетели.

Чудесен период да обновите партньорските си отношения, да ги „рестартирате“, може би да допуснете нещо ново и различно, което ще е доста вълнуващо и обогатяващо преживяванията между вас…

Някои ще преживеят незабравими мигове с любим човек, ще намерят време и за развлечения… Сега създавате дългосрочни перспективи във ваши сърдечни връзки,  имайте го предвид и насочвайте внимателно настоящите тенденции, дребни действия могат да имат широко отражение.

Между вас може да има такива, които ще срещнат доста перспективна любов, а тя бързо може да прерасне и във вид обвързване, сключване на брак или пък с добиване с детенце.

Вариантите са много и различни като самия живот, но обединяващо правило е, че сега общуването, създаването и укрепването на контакти, високата социална активност се превръща в повод за внезапни шансове, които са способни да преобразят вашия живот.

Все по-важна тема се превръщат партньорските отношения, ако между вас и любим човек е нужно да се изчистят недоразумения – това ще бъде по-видно през последните дни от седмицата, нека това да е повод да оставите нещо деструктивно зад гърба си, ако има такова.

Проявите на толерантност ще се ценят високо…

В дома и семейството ви също могат да ескалират известни предизвикателства, които да „намесят пластовете“ в този сектор от вашия живот. Случващото се ще ви покаже в по-далечна перспектива какво ще допринесе за стабилността във вашия дом, какво трябва да преодолеете или да допуснете като нещо ново, обновяващо, допринасящо за вид комфорт или просперитет…

На работното място се радвате на одобрение от колеги, лек флирт може да прерасне в нещо повече…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Голи рамене в горещ ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени