СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 16.04.2018 – 22.04.2018

x


Ежедневието ви е доста натоварено, носи ви много възможности, но и преобразувания, които могат да ви изненадат като допълнителни ангажименти, внезапни предложения отнасящи се до професионалната ви реализация, но не са изключени и провокации на работното ви място, а начинът по който реагирате – спонтанно или премислено, ще определи позициите ви в колектив и не само… Ако е имало някаква неяснота относно реализацията ви, то тя се изчиства и канализира в окончателен вариант през тази и следващата седмица.

Успявате да сложите ред в хаоса, а някои от вас да сбъднат своя съкровена мечта, като водят преговори, отстояват мнението и интересите си неуклонно, твърдо… Думите ви имат чуваемост, възползвайте се! Ако не проявявате достатъчна последователност в изказаните думи, тогава може да попаднете под влияние на чужда воля със съответните последици.

На този етап обаче рядко можете да се съмнявате в добронамереността на околните. Напротив, в близкото ви обкръжение има хора, които ви помагат и закрилят, особено, ако се нуждаете от това.

Партньорските ви отношения също могат да бъдат стабилизирани или поощрени в положителна посока, стига очакванията ви и изискванията от ваша страна да не са преувеличени. Преживявате запомнящи се и ярки емоции с любими личности, можете да срещнете любовта, да чуете думи, които да трансформират чувствата ви, да оставят траен отпечатък в сърцето ви…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Поиграйте със слънчевите лъчи и нюанси…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ