СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 17.06.2024 – 23.06.2024

x


През първата част от седмицата сте доста емоционални, пред повечето от вас се изисква да направят някакви реформи или вид преобразувания, които да им помогнат да се справят с предизвикателни ситуации, вид неяснота, водовъртеж от ситуации, който изисква мобилизация или вид избор, а всичко това ще се отрази на ваши сърдечни желания.

От вас ще се изисква да се доверявате на натрупан опит, може би да анализирате миналото,  да се изчиствате от евентуални илюзии, ако има такива или друг вид решения, които са способни да ви нанесат морални или материални щети. Повечето от вас ще се изправят и ще излязат победители, но въпреки всичко е препоръчително да бъдете внимателни на кого се доверявате и каква посока избирате.

Не е препоръчително да поемате финансови рискове до 21-ви юни, през това време е препоръчително да бъдете по-внимателни при взаимодействието с „чужди ресурси“, хора,  които влияят на благосъстоянието ви – общо.

През втората част от седмицата ще се отърсите от ангажименти, които могат да внасят известен стрес в душата ви, губят смисъл и значение, а може и да се заменят от нови и по-добри възможности пред вас.

Постепенно ще ви обземат по-позитивни нагласи, защото усещате, че сте подкрепени от хора и обстоятелства, можете да разчитате и на доза късмет.

В обкръжението ви може да се появи личност, която е енергична, дейна, позитивна, с която ще можете да делегирате отговорности или пък ще ви подава ръка при нужда, така че по-лесно да осъществявате вашите собствени намерения.

Растат желанията за пътувания, мнозина ще осъществят това и ще прекарат приятни мигове, изпълнени с ярки емоционални преживявания.

Може да укрепите връзки – лични или делови, също да отключите шанс, ако демонстрирате висока квалификация или пък приоритетите ви включват пътувания, премествания… Във всичко това мнозина ще разчитат на късмет, това ще разширява хоризонтите пред вас.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Голи рамене в горещ ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени