СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 17.09.2018 – 23.09.2018

x


Настоящия период е оптимален срок, през който можете да въздействате позитивно на позициите ви в колектив – на работното място или сред приятели, така че да заемете лидерско място, да скрепите връзките си, да имате на кого да разчитате и т.н. Получавате интересни, полезни, приятни известия, бъдете социално по-активни, за да усилите тази благоприятна тенденция.

В дома ви все още съществува някакво напрежение, то не е от „вчера“, но може да ескалира на ново подобно на „старата песен на нов глас“, това може да са спорове с ваши близки и роднини, с които имате различни мнения и вероятно ще се наложи да направите известен компромис, за да не загубите контрол над събитията от следващата седмица. Силни „подсказки“ на къде духат ветровете в този сектор получавате в събота и неделя, обърнете им внимание, за да ги канализирате в правилна посока и да не ги провлачите почти до края на октомври, а може и по-дълго.

В оптимален вариант ви занимават ремонти, местоживеене, справяне с имотни казуси, в такъв случай не бива да губите интересите си от поглед, имате достатъчно лостове на въздействие, за да не подменят мнението ви и т.н. Най-силно усещат тенденциите родените през първи деканат, те трябва да са и най-внимателни, почти на всяка крачка, за да се предпазват от евентуални изненади от околните, останалите представители на Скорпион по-лесно могат да минат „между капките“, да извлекат ползи, особено родените през трети деканат…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Поиграйте със слънчевите лъчи и нюанси…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ