СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 19.07.2021 – 25.07.2021

x


Вашите амбиции продължават да бъдат много високи, това се превръща в повод вие да влизате в полемики, да се стремите да излезете извън границите на познатото като привлечете по-широка подкрепа, включително и от хора, които са извън близкото ви обкръжение, които са влиятелни и успешни и ви подкрепят.

Общуването с такива персони, евентуални пътувания, демонстрация на висока квалификация или желание да повишите образованието си, увеличите знанията си, може да се превърне в отправна точка за промени, които ще преобразят средата ви на съществуване, ще разширят хоризонтите пред вас, ще възникват шансове и допълнителни възможности. Това невинаги ще е лесно, ще изисква да балансирате внимателно между ваши и чужди интереси, да разчитате в максимална степен на ораторските си способности и убедителност, така че да можете да получите тази подкрепа и одобрение.

Ако това е невъзможно, тогава вие рязко ще скъсате връзки и договори, които вече са изчерпани. Отношенията ви се променят, средата ви на съществуване също, може да проведете доста емоционални разговори, които имат широко отражение, вие ще изберете стратегията си и със съответните последици.

На 24 юли предстои Пълнолуние, което винаги е съпътствано от развръзки и показателни събития, те в значима степен ще се отразят на общественото ви положение и репутация, в някои случаи кариерно развитие и в повечето случаи – може да се надявате на положителни преобразувания, понякога и неочаквани…

Ако не всичко протича точно така, както искате или очаквате, тогава ще имате право на втора възможност през август…

През последните дни на седмицата в обкръжението ви се появява личност, която ви подкрепя, радва или вашата популярност започва да расте…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Когато в неделя носим най-любимите си рокли…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ