СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 20.04.2020 – 26.04.2020

x


Все по-важна тема за вас се превръщат партньорските отношения – лични или делови. Причините могат да бъдат много и различни, например връзките ви преминават на друго ниво, обновяват се и изискват вие да сте в крак със случващото се, така че да ги насочите в една по-позитивна посока, евентуално да изчистите недоразумения, които са ескалирали в последно време, но сега са по-видни от обикновено.

В някои случаи тенденцията ще изисква по-големи и базисни преобразувания, а в други случаи ще означава необходимост от взаимопомощ по домашни, семейни приоритети, други теми, които очертават по-далечни перспективи на развитие и показват до колко чувствата и привързаността ви един към друг са устойчиви, до колко се нуждаят от обновление, за да станат още по-здрави или пък възникват непреодолими различия, които ще прекратят някои контакти, които са изживели своето време.

Осветяват се и теми, които се отнасят до хармонията между вас и близките ви, членове на семейството ви, до колко гледате в една посока, имате нужда от взаимо-помощ, също дали бихте си помагали в изпитващи моменти или това ще е повод за отчуждение.

Наблюдавайте, насочвайте, тези приоритети могат да се окажат дълготрайни…

Ако това не са вашите въпроси, тогава може да имате идеи за по-висока социална активност, привличане на ваша страна на креативни и находчиви персони, които ще играят ролята на мост към вашите успехи…

Ще се появят хора, които могат да преобразят живота ви и бъдещите ви планове, това може да е положително или изпитващо обстоятелство и трябва да внимавате кого допускате до себе си.

През втората част на седмицата ескалират разяснителни разговори на работното ви място, които ще определят много или всичко, насочвайте внимателно и като избягвате евентуални конфликти.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Предвестници на пролетта.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ