СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 21.11.2022 – 27.11.2022

x


Вие се намирате в чудесен период, през който нараства вероятността да материализирате желанията си, да получите награда, подарък за полагани от вас до този момент усилия или пък за вашите качества и потенциал…

Вие може да обновите доходите си, ако се нуждаете от това… Подходящо време да преговаряте за интересите си, думите ви ще имат чуваемост и отражение, дори и да не е веднага, а това да изисква малко повече време, за да се реализира в пълна степен и да кажем до средата на декември.

Вие разбирате по-различни поводи кои от вашите мечти могат да се реализират на практика, а това по един естествен начин ще ви „приземи“ от една страна, а от друга – ще има стабилизиращ и позитивен ефект, така че вие да действате целесъобразно, правилно,  за да увеличите благосъстоянието си, така че да подобрите комфорта си на съществуване.

Едва ли ще действате против интересите си и спонтанно, напротив и това почти ще ви гарантира стабилизация на различни нива от вашия живот.

Повечето от вас ще могат да разчитат на своето семейство, ще могат да изчистят евентуални недоразумения у дома, може да се справите с битови и имотни казуси, ако това ви интересува. Някои от вас ще инвестират в дома и в близките си, но не е изключено вие самите да се осланяте на тях и това взаимодействие да е изключително полезно, да създава усещане за сигурност.

Може да се справите с битови и имотни казуси, ако това ви интересува.

Въпреки всичко, разходите също са значими – те могат да бъдат неизбежни или полезни вложения във вас самите, ваш бизнес или любими хора.

Ако в миналото са се появили различия и по чисто материални приоритети, сега е подходящо да се изчистят, стига да не са преминати определени граници, да имате общи и обогатяващи цели, визия за бъдещо развитие и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от ZIMMERMANN

Блуза от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от OSCAR DE LA RENTA

Рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от MUGLER

Дънки от MUGLER Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Карго панталоните в един по-елегантен прочит.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ