СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 22.08.2022 – 28.08.2022

x


Вашата социална активност перманентно ще расте, но по различни поводи ще ви се налага  и над обичайното да се доказвате в колектива, в който съществувате.

Причините за това могат да бъдат различни, например променени условия на труд, нова среда, нови и повишени изисквания, нараснала конкуренция и т.н.

От вас ще се изисква да демонстрирате най-доброто от себе си, но да не се осланяте твърде  на отсрещната страна, която перманентно може да ви изненадва със своите реакции и поведение.

В оптимален случай това ще ви помогне да разберете на кого и в каква степен можете да разчитате, каква стратегия да си изработите спрямо определени личности, така че да не им позволите да ви нанесат щети, чисто материални или пък морални…

Ще имате достатъчно подсказки в това направление.

Ще има хора, които да ви подкрепят – ценете ги високо, те ще са се доказали в обективно сложна обстановка и значи може да разчитате на тях и в бъдеще…

Ако забележите слаби звена в някои ваши контакти, анализирайте случващото се, балансирайте умело между вашата гледна точка и тази на другите, залагайте на диалогичността и така ще можете да превъртите някои предизвикателства в полза.

Ще прекратите връзки, които са безперспективни и може да направите своеобразна чистка на обкръжението си.

Новолунието от 27 август допълнително ще съдейства за тази тенденция…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Зимни вибрации за улични кралици.

Ако сте пропуснали
Най-четени