СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 22.11.2021 – 28.11.2021

x


Марс все още е във вашия зодиакален знак, усилва инициативността ви или ви подтиква да я канализирате в една доста позитивна и конструктивна за вас посока, която ще ви помогне да срещнете по-широка подкрепа от страна на околните, вашите думи ще имат чуваемост над средното ниво, ще срещат вид одобрение и т.н.

Всичко това може да се превърне в повод да оздравите важни за вас връзки, може да сключите договори, които да са дългосрочни, може да привлечете на ваша страна по-широка подкрепа или да хармонизирате най-близката си среда на съществуване.

Получавате добри новини, водите разговори, които ви носят удовлетворение, действат позитивно на чувството ви за щастие, вяра в бъдещето развитие и т.н.

Препоръчително е да се възползвате максимално от тази аспектация, така че да изказвате желания, идеи и намерения, вероятността да ги одобрят е повече от голяма.

Постепенно се изчистват някакви недоразумения във вашия дом, сложен и заплетен казус, ако има такъв, който се отнася и до недвижимо имущество или местоживеене, тази тенденция ще се усилва в края на тази и началото на следващата седмица.

Все по-важна тема за вас се превръща финансовото ви състояние, през тази седмица могат да ви върнат нещо, което са ви отнели неправомерно или може да получите съответно възнаграждение за полагани до този момент усилия. Но, ако вие дължите нещо, тогава натискът да се разплатите ще се усили.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Жилетка от VALENTINO

Жилетка от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черна миди рокля от SERGIO HUDSON

Черна миди рокля от SERGIO HUDSON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Боти от SEE BY CHLOÉ

Боти от SEE BY CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Яке от SAINT LAURENT

Яке от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Облечете се забележително за страхотната седмица, която ви предстои.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ