СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 23.05.2022 – 29.05.2022

x


Вие може да имате усещането, че се намирате на прага на житейски кръстопът, може да правите равносметки, преоценки – какво наистина е най-важно за вас, какво допринася за чувството ви на щастие и благоденствие.

Ежедневието ви постепенно ще забърза своя ритъм особено през втората част на седмицата. Вие навлизате във важен период относно вашата професионална реализация,  ще можете да направите пробив в това направление и да постигнете успехи, които ще повишат вашето благосъстояние, могат да ви отредят лидерски позиции и т.н.

Ако това е невъзможно според настоящата ви работа, тогава вие може да си потърсите и да си намерите нещо ново и по-перспективно, поне на този етап може да проведете преговори, които са доста успешни  и да утвърдите нов път на развитие от началото на юни, в който може да просперирате през следващите месеци, дори и години.

През втората част на тази и началото на следващата седмица може да получите интересни предложения, така че да смените вектора си на развитие, ако усещате, че се нуждаете от това, ако не – може да прогресирате на настоящата си работа, прекратите връзки или договори, които са служебни, тогава много бързо ще ги замените с нещо ново и по-перспективно. В живота ви могат да се възвърнат хора от миналото, стар партньор…

В някои случаи –  това са неразрешени казуси от преди, възползвайте се от случващото се, приемете го като втори шанс, така че сега да реагирате различно и да получите по-добър резултат от преди.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черни обувки на висок ток от SAINT LAURENT

Черни обувки на висок ток от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта тип клъч от VALENTINO

Чанта тип клъч от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от ALESSANDRA RICH

Къси панталони от ALESSANDRA RICH Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Миди рокля от ALTUZARRA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понеделник винаги е впечатляващ.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ