СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 23.11.2020 – 29.11.2020

x


Сега можете да разчитате на чара си над средното ниво, транзитната Венера продължава да ви закриля, да ви надарява с доза късмет, така че дори и да има предизвикателства пред вас, вие ще ги преодолявате по-лесно. Въпреки всичко, склонни сте да си правите равносметки на кого и в каква степен можете да разчитате и това ще промени средата на съществуване за мнозина.

Родените през първи деканат, но и всички останали в различна степен, ще са склонни да променят своите връзки, да ги обновяват, реформират, може би да се придържат към повече свобода във взаимоотношенията в един по-широк смисъл, а ако това е невъзможно, тогава рязко ще прекратят безперспективни контакти.

Родените през втори деканат на този етап живеят по-спокойно, а понякога може да имат усещането, че „минават между капките“ и на практика да е точно така.

Родените през трети деканат, но и всички останали в различна степен, водят доста конструктивни разговори, съумяват със своята убедителност и проницателност да привлекат на своя страна влиятелна опека от авторитетни, власт-имащи личности, създават и укрепват връзки, които ще се отразят на личния им просперитет, могат да сключат дългосрочни и надеждни договори.

Информационният поток е усилен през цялата седмица, разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате, колкото сте социално по-активни, толкова по-добри резултати ще получавате.

Друга водеща тема е материалното ви състояние, на него също ще можете да повлияете като материализирате мечтите си и се възползвате от горе-описани фактори, които ви помагат. През идните седмици тези въпроси ще се задълбочават.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа Francesca Rossi

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Хранителна добавка WOMAN

  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Есенни мотиви.

Ако сте пропуснали
Най-четени