СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 25.12.2023 – 31.12.2023

x


През тази седмица вие ще се радвате на внимание и подкрепа от страна на околните… Сега може да получите доста приятни предложения, вид  одобрение,  чрез които по-лесно ще осъществите ваши идеи, намерения и желания.

Ще забележите,  че се радвате на доза късмет,  а общуването е проводник на шансове.

Препоръчително е да преговаряте за интересите си,  така може да си върнете пропусната възможност,  човек от миналото,  ако това ви интересува.

В друг вариант- на пътя ви отново застават личности и обстоятелства,  които не е трябвало да ви напускат,  вие ще прецените как да реагирате на това.

Чудесна седмица да оздравите партньорски отношения или пък да срещнете любовта, да преживеете романтични мигове,  да намерите начин да порадвате сърцето си.

Това,  което може да развали настроението ви са повишени разходи,  понякога и над средното ниво,  не е изключено и чисто материални въпроси да застанат в някои случаи между вас и близките ви,  все пак вие съзнателно можете да избегнете това. Някои ще проведат разяснителни разговори,  които касаят подобни и неразрешени казуси от преди, сега може да действате различно,  за да се справите с подобно предизвикателство.

През 2024 г- ще ви се налага над обичайното да се доказвате  в колектива, в който съществувате,  защото сте променили вашата среда поради премествания или пък нова длъжност,  повишена конкуренция, изисквания  и т.н. Каквото и да е- това ще ви мобилизира, за да защитите себе си и онова, което вече сте придобили,  за да не позволите да бъдете изместени. Можете да се справите чрез вид мобилизация,  като демонстрирате най-доброто от себе си, изпреварите  околните и все едно сте на състезание,  така по един естествен начин ще бъдете победители…

Все пак ще прекратите контакти,  които са изживели своето време…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

„Може да носите каквото ви харесва и както ви харесва. Важното е да изглеждате женствена и секси.“, Вивиан Уестууд

Ако сте пропуснали
Най-четени