СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 25.12.2023 – 31.12.2023

x


Седмицата е чудесна да хармонизирате и подобрите най-близката си среда на съществуване, във вашия дом и семейство.

Повечето от вас ще се радват на морална и материална подкрепа от семейството си, а това по един естествен начин ще допринася за усещането ви за сигурност, все едно винаги има на кого или какво да разчитате.

Подходящо време да се справите с битови и имотни казуси, да подобрите условията си на съществуване чрез инвестиции в дома, за купуване на жилище, уреждане на наследства… Вариантите са много и различни, но ви дават такъв шанс.

Ако в миналото между вас и членове на вашето семейство са възникнали някакви недоразумения, сега можете да ги изчистите.

Ако това не е ваша тема, тогава може да се готвите за по-значими промени, които ще рестартират живота ви и ще се отразят на всички нива.

Почти през цялата седмица ескалират шансове да повишите доходите си, да спечелите нещо важно за вас, морално или материално удовлетворение, а може и да е подарък,  буквално и в по-широк смисъл.

На този фон водите доста напрегнати разговори, стари и неразрешени теми от миналото могат да ескалират отново и да засегнат отношения с ваши колеги. Пазете се от интриги,  действайте различно, за да получите по-добър резултат от преди. Ако това е невъзможно,  тогава може да прекратите контакти или договори, които вече са изчерпани, така че да се предпазите от напрежение, което може да рефлектира и върху здравето ви.

В оптимален случай – разкривате тайни, справяте се с нелоялна конкуренция и високи изисквания като действате гъвкаво, изобретателно, креативно.

През новата 2024 г голяма част от тенденциите ще се движат по инерция или пък ще ви се налага над обичайното да се справяте с външни фактори. Някои от вас ще имат усещането,  че трябва да прелистят нова страница в живота си и на практика може да е точно така, това може да е съпътствано от промени в работата, среда на съществуване… Не се притеснявайте от тези тълкувания, защото когато се изчистим от нещо старо и изживяло своето време,  винаги се отваря място за нещо ново, а колкото са по-големи мечтите ви, толкова по-далеч можете да стигнете.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени