СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 26.04.2021 – 02.05.2021

x


Сега не ви липсва внимание, вашата популярност расте, вашата активност също е значима, защото това е необходимо, за да постигате желанията си, за да защитите интересите си, за да не позволите да бъдете изместени. Същевременно, посланията към вас не са еднозначни… Определено ще има хора, които ще ви изненадват приятно, ще бъдат добронамерени, ще са проводник на интересни, креативни идеи и предложения, които могат да се отразят на бъдещето ви развитие.

В друг вариант вие сте в отличен период да заздравите партньорските си отношения или да срещнете любовта, ако все още сте сами.

Както казах вече, посланията към вас не са еднозначни. Възможно е да възникнат и недоразумения между вас и важни за вас хора, близки до сърцето ви или влияещи на бъдещи перспективи на развитие.

В такъв случай е удачно да им обърнете специално внимание, защото тези предизвикателства не са случайни, а може да са трупани дълго в миналото, ако не вземете мерки могат да ви съпътстват и през следващите месеци, със съответни развръзки в края на годината.

Така че е препоръчително съзнателно и целенасочено да усилите позитивите и да отстраните евентуални негативи във важни за вас отношения.

Семейните скорпиони трябва да се справят успешно и с повишени отговорности спрямо дома и близките си, ако това е прекалено натоварващо – делегирайте отговорности, заявете претенциите си спокойно, дори и не веднага, а в края на тази или през следващата седмица, вашите усилия ще дадат позитивен резултат.

Пълнолунието на 27-ми и 28-ми април е във вашия зодиакален знак, така че това е един от най-важните за вас моменти през цялата предстояща година, можете да влияете на случващото се в значима степен, възползвайте се, живейте така, както искате да прекарате останалата част от годината…

Не позволявайте негативни емоции, напротив. Използвайте интуицията си, огромната си вътрешна сила, за да превъртите всички предизвикателства в полза.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели сникърси от PRADA

Бели сникърси от PRADA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Приятелството между жената и роклята е вечно.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ