СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 26.04.2021 – 02.05.2021

x


Вие сте в силно трансформиращ период, който може да ви подейства обогатяващо или пък може да се откажете от нещо важно, да направите рязък завой…

Вариантите са много, обединяващо правило е, че мнозина от вас трябва да направят избор, който ще определи бъдещи перспективи на развитие.

Този избор в значима степен ще повлияе и вашето финансово състояние. За да изберете вярната посока в значима степен от вас ще се изисква да се съобразявате с хора, които са близки до сърцето ви, в друг случай вие трябва да обърнете поглед натам, накъдето получавате подкрепа и одобрение, сега това е определящо за бъдещия ви просперитет и вие го усещате по различни начини и поводи.

Не се предоверявайте, бъдете внимателни при наличието на общи интереси, за да се предпазите от евентуални неприятни изненади.

На този етап е препоръчително да избягвате и рискови начинания, които включват финансови институции, банки, данъчни и т.н.

Бъдете изрядни във финансови документи, за да е всичко наред и в бъдеще. Все пак, повишени разходи са доста вероятни, в оптимален случай те ще бъдат полезни или неизбежни инвестиции във ваш бизнес или любими хора. Но както казах вече, трябва да бъдете по-внимателни.

В друг вариант – преосмислете всичко ценно за вас, ако някой е нечестен или некоректен, предизвиква загуби – в един по-широк смисъл, това ще бъде по-видно от обикновено и нека се превърне в повод да вземете мерки, които ще ви предпазват от бъдещи неприятности.

През втората част на тази и през следващата седмица ще се появят обстоятелства, които ще ви разтоварят от евентуално напрежение, ще се превърнат в изход и вариант, на различни нива, приоритетно за професионалната ви реализация и материална обезпеченост, но не само…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Боти от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Боти от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична миди пола от BRUNELLO CUCINELLI

Асиметрична миди пола от BRUNELLO CUCINELLI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Жилетка от кашмир и вълна от ALTUZARRA

Жилетка от кашмир и вълна от ALTUZARRA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнено поло от CHLOÉ

Вълнено поло от CHLOÉ Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Черно и бяло в една класическа комбинация.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ