СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 27.12.2021 – 02.01.2022

x


През тази седмица може да проведете доста емоционални разговори, ще чуете думи или вие ще изречете такива, които ще имат дълбок отпечатък във вашето сърце, но също и в това на важни за вас хора от близкото ви обкръжение.

Вашите връзки продължават да се тратнсформират, лични или делови, включително роднински, с братя или сестри, ако имате такива.

Можете да влияете и насочвате чрез диалози…

В този процес може да узнаете истини, ако има нещо недоизказано или скрито, то да изплува на повърхността и нека това да се превърне в повод за своеобразен положителен катарзис, вид преоткриване, там, където е нужно.

Все пак под влияние на случващото се едни контакти или договори може да се скъсат, предимно онези, които нямат място в бъдещото ви развитие, но други ще се укрепят и по горе-описания начин.

Своеобразно обновление на позициите ви в колектив, съответно на ваши отношения – лични или делови, можете да очаквате с Новолунието, което е на 02 декември. За повечето от вас това ще е съпътствано и с приятни изненади.

Друга приоритетна тема може да е финансовото ви състояние, сега то може да се стабилизира, може да спечелите нещо заслужено, своеобразна награда за полагани от вас усилия.

В друг случай – разчитате на близките и на семейството си, изчиствате евентуални недоразумения, справяте се с имотни казуси, а това пак така се отразява позитивно на онова, което имате – общо, на вашата сигурност в един по-широк смисъл.

Сърдечните връзки се развиват добре и тази тенденция ще расте.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Голи рамене в горещ ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени