СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП стрелец 29.06.2020 – 05.07.2020

x


В душата на повечето от вас кипят силни страсти, които ви подтиквад да действате по-радикално или по начин, който е способен да преобрази живота ви.

Ежедневието ви ще бъде доста динамично, натоварено, понякога и с допълнителни и изненадващи задачи за изпълнение. Това могат да бъдат шансове пред вас, които ще обновят професионалните ви позиции или предизвикателства, които показват какво трябва да се промени на работното ви място, така че да сте по-устойчиви, успешни.

В повечето случаи, преобразуванията, които предстоят ще бъдат във ваша полза. Например, може да получите предложение за повишение, а ако това е невъзможно според условията на труд, това ще бъде морално удовлетворение. Или пък, минал шанс се възвръща към вас, обсъждат се по-далечни перспективи на развитие и каква стратегия трябва да изберете, вид реорганизация към, която да се атаптирате, за да сте адекватни на бързо променяща се обстановка.

На този фон любовта е не по-малко водеща тема, желанието да порадвате сърцето си, да намерите време и за развлечение. И така, през тази седмица вие ще можете да оздравите вашите връзки, да преживеете запомнящи се моменти или ако сте сами- да срещнете любовта.

Близки до сърцето ви хора все повече ще ви фокусират и тази тенденция ще се усилва до началото на следващата година.

Някой Стрелци могат да проявят интерес към разрастване на собствен бизнес и почти до края на юли ще успеят като разчитат на съдружие, преговарят за интересите си, сдобиват се с популярност. В началото винаги по-лесно се влияе, действайте от сега…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Препоръки от седмицата

Суичер от ISABEL MARANT

Суичер от ISABEL MARANT

Препоръки от седмицата

Къс панталон от CHLOÉ

Къс панталон от CHLOÉ

Препоръки от седмицата

Дънки до глезена от KHAITE

Дънки до глезена от KHAITE

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Очарованието се крие в простите неща.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ