СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 30.07.2018 – 05.08.2018

x


Родените през първи деканат на зодията са аналитични, твърди и безкомпромисни в своите решения, будят доверие и изискват мнението им да има чуваемост. Това може да гарантира в значима степен заемането на нови и по-авторитетни позиции.

Все пак не е изключено в този процес да ескалират разяснителни разговори, вие да се връщате към миналото, да го анализирате, да се стремите да промените качествено важни за вас взаимоотношения. И не без причина, а защото се чувствате предизвикани от партньори – лични или делови, от влиятелни личности или външни, изненадващи, бързо развиващи се събития, които ви подтикват да реагирате. Хубаво е, че възникват варианти за развитие и те се коренят в собствените ви преценки, изказани думи и т.н. Все пак известен стрес не е изключен и ако нещо е на път да си отиде от живота ви, не го задържайте, защото ще ви действа по-скоро дестабилизиращо.

Не са изключени изненади в дома ви, отнасящи се до семейство и недвижимо имущество, звездите предупреждават да избягвате конфликти. Влейте тази енергия в ремонти, друго, което ще подобри атмосферата…

Родените през втори деканат са успешни, привличат късмет, любов, пари… минават „между капките“, ако все пак ескалират провокативни ситуации.

За всички скорпиони без изключение периодът е показателен за техния имидж, социален статус – общо, продължават да ви застигат развръзки, ключови и преобразуващи тенденции.

Не е нужно да бързате, някои процеси се бавят, леко ще се завлачат, поне до 19 август, но после всичко ще тръгне напред. За сега вижте какво внася смут и съмнения в душата ви, възползвайте се от известен толеранс на време, за да изберете най-правилната посока, после бързо ще наберете скорост по нея…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Панталон от GIORGIO ARMANI

Панталон от GIORGIO ARMANI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пола тип молив от ALTUZARRA

Пола тип молив от ALTUZARRA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени пантофки с леопардов принт от JENNIFER CHAMANDI

Кожени пантофки с леопардов принт от JENNIFER CHAMANDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Oversized жилетка от MIU MIU

Oversized жилетка от MIU MIU Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Стилно начало, въпреки студа навън!

Ако сте пропуснали
Най-четени