СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 31.08.2020 – 06.09.2020

x


През цялата седмица ще ви се налага да се доказвате повече пред другите и в този процес активно да защитавате мнението и интересите си, но е препоръчително да избягвате конфликти и противопоставяне, които ще имат неясен или не твърде благоприятен за вас изход.

Ако е невъзможно да избегнете спорове, тогава можете да скъсате връзки и договори, които вече са изчерпани. Мнозина ще си потърсят друга професионална реализация, която не е съпътствана от толкова напрежение.

Отново като вариант – ежедневието ви може да е натоварено с повишени отговорности, конкуренция, понякога принудителни пътувания, на които трябва да внимавате.

Каквото и да е – пик от събития на 02 септември, когато е Пълнолуние, ще ви покажат бъдещи перспективи на развитие, ще имат широко отражение…

Имате шанс да насочвате случващото се в една по-позитивна посока и известна гаранция за това ще се оказва високата ви социална активност, способност да привличате на ваша страна подкрепа от страна на партньори – лични или делови, влиятелни личности, дори приятели, околните – общо. Добрата новина е, че ще имате такава възможност.

Изглежда, че през настоящия период ще направите своеобразна чистка на близкото си обкръжение – едни връзки ще станат по-здрави, ще се превръщат в мост към собственото ви благоденствие и по-добри обществени позиции, а други ще бъдат прекратени и не без причина…

Любовните отношения също ще се тестват за здравина, ако набележите слаби звена – отстранете ги своевременно, не позволявайте да се задълбочават, защото зададени перспективи ще са трудно отменяеми после.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Покажете бунтарския си дух с нестандартен деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ