СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 01.03.2021 – 07.03.2021

x


Все по-важна тема за вас е домът, семейството, приоритети, които се отнасят до недвижимо имущество, местоживеене, битови казуси… вариантите са много. От друга страна, аспектацията на звездите е такава, че точно с всичко горе-изброено вие ще съумявате да се справяте най-добре, ще разпределяте добре времето си между лични, семейни и служебни приоритети.

Действията ви в повечето случаи ще бъдат такива, че ще подобрят атмосферата на съществуване в дома ви или пък ще можете да се справите с всички задачи, които си поставяте от този сектор на вашия живот.

Повечето от вас ще могат да разчитат на близките си, да делегират отговорности и със съответните позитиви.

През втората част от седмицата в обкръжението ви се появява енергична личност, която ще се стреми да ви стимулира да се развивате в определена посока, може да ви се налага да се съобразявате повече с нея, но пък да ви е много полезна.

През тази седмица можете да проведете доста конструктивни разговори, да чуете новина, предложение, да сключите договори, които ще имат дългосрочно и в повечето случаи позитивно отражение.

Вие можете да се възползвате от подкрепата на звездите, така че да преговаряте за интересите си, да създавате и укрепвате връзки, които ще се превръщат в мост към благоденствието ви.

Някои от вас могат да привлекат на своя страна благодетел, да срещнат влиятелна и неслучайна личност, която да остане за дълго в живота ви.

В любовта – на този етап се придържате към любов, която вече съществува в живота ви, докоснала е душата ви или откривате най-много топлина, радост и подкрепа от семейството си.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Подаряваме ви малко слънце в мрачния ден!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ