СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 01.04.2019 – 07.04.2019

x


През първата част от седмицата приоритети, които са свързани с вашия дом и семейство, приковават вниманието ви. Не е изключено да обсъждате важни приоритети, които касаят благоустройството на дома, битови или имотни казуси, евентуално да изчистите вид недоразумения.

В друг вариант – получавате силна подкрепа от близките си, включително и по финансови въпроси или ако предстоят важни решения в това направление, те ви указват съществено влияние.

Възможно е и член от семейството да има подчертана нужда от вниманието ви, дайте му го, това ще бъде като окончание, което ще ви влияе дълго…

Новолунието от 05-06 април ще подейства положително на собствената ви самооценка, ще зададе нов тон в личните ви взаимоотношения с хора близки до сърцето ви – партньори, може и пораснали деца, ако имате такива.

Не е изключено разходите да нараснат, да предприемете стъпки, които да променят източника ви на доходи. Ако предприемете подобни стъпки внимавайте, нека всичко е добре премислено и без излишни рискове.

В оптимален вариант – може да имате собствен бизнес, а това да са полезни, неизбежни инвестиции.

Някои от вас могат да бъдат силно привлечени от авантюри или развлечения, които ще им струват скъпо – буквално или в по-общ смисъл…

През втората част на периода в живота ви се появява личност, която силно ви стимулира да се развивате в определено направление, но понякога може да ви се струва, че въздействието на тази особа е по-агресивно като вмешателство. Подходящо е да се сдружавате, голяма част от тенденциите на различни нива – личен или професионален ще завият от това.

Нараства конкуренцията или честолюбивите ви планове да се докажете, вид състезателен хъс, който да ви докаже пред околните, да ви изведе като лидер. Това е възможно, ако сте умерени и предимно през втората част на април, но за сега е полезно да се ориентирате – на кого можете да разчитате, евентуално – от кого да се пазите и да избягвате напрежение.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от BURBERRY

Палто от BURBERRY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Slim boyfriend jeans от GRLFRND

Slim boyfriend jeans от GRLFRND Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от VERSACE

Пуловер от VERSACE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнен пуловер от WE NORWEGIANS

Вълнен пуловер от WE NORWEGIANS Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Благодарни сме на есента за всеки ден, в който оставяме палтото у дома!

Ако сте пропуснали
Най-четени